Dienstrooster – Soest

Dienstrooster

Bij een spoedeisende gebitsklacht (buiten praktijkuren) waarvoor u direct een tandarts nodig heeft, belt u de centrale dienstpraktijk:

Mondzorg Poli 030 303 97 50

locatie: Diakonessenhuis

Bosboomstraat 1

3582 KE Utrecht

Vanaf 1 mei 2018

Spoedklacht ’s avonds, ‘s nachts of in het weekend?

Soester tandartsen gaan samenwerken met de Mondzorg Poli in het Diakonessenhuis

Mondzorg Poli
Vanaf 1 mei kunt u ’s avonds, ‘s nachts en in het weekend voor spoedeisende gebitsklachten terecht bij de Mondzorg Poli in het Diakonessenhuis locatie Utrecht.
Belt u voor een spoedeisende gebitsklacht buiten de praktijkuren met onze praktijk, dan zult u vanaf 1 mei worden doorverwezen naar de Mondzorg Poli locatie Utrecht. Een consult bij de Mondzorg Poli gaat op basis van een afspraak. Neemt u daarom altijd eerst telefonisch contact op met de Mondzorg Poli. Zo weet u beter waar u aan toe bent.

Locatie
De Mondzorg Poli is gesitueerd op de afdeling kaakchirurgie in het Diakonessenhuis. De huisartsenpost, de spoedeisende hulp en de dienstapotheek zijn ook aanwezig op deze locatie.

Factuur
De Mondzorg Poli heeft de facturatie overgedragen aan Infomedics en daarom ontvangt u in de meeste gevallen achteraf de factuur. In een enkel geval voldoet u de factuur direct na de behandeling. De Mondzorg Poli zal u hier meer informatie over geven.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u naar de website van de Mondzorg Poli www.mondzorgpoli.nl.